Nyheder

[recent_facebook_posts]

Oktober 2023

Any Curly Girls out there?

Har du krøller eller fald i dit hår og kæmper med problemer som frizz, krøller der ikke holder, eller kruset hår så snart der er fugt i luften? Så læs med her.

Hvad er Curly Girl metoden for noget?

Curly Girl metoden er en måde at håndtere dine fald eller krøller på så de ser smukke og velplejede ud. Produkterne man bruger, er skånsomme mod krøllerne, da de bl.a. ikke indeholder sulfater eller udtørrende alkoholer. Desuden findes der en række gode teknikker du nemt kan lære, for at få de lækreste krøller frem i dit hår.

Vi er stolte af at være forhandler af de lækre Pretty Curly Girl produkter som gør underværker for dine krøller med tre enkle trin i din hårplejerutine. De er godkendte Curly Girl produkter og super nemme at bruge. Dine krøller vil elske dem!

September 2023

Så har vi været på en spændende kursusaften hvor vi har set super flotte farver, klippeteknikker og frisurer der har givet ny inspiration

Juli 2023

Vi er meget glade for at vi nu kan tilbyde Paul Mitchells lækre Bond RX kurbehandling i salonen. Bond RX er et professionelt kurbehandlings-system der er designet til at styrke og reparere hårets svovlbindinger, særligt efter kemiske behandlinger såsom farvning og lysning. Det giver et stærkere og sundere hår der bliver genopbygget indefra og ud.

Comments are closed.

 • Nyheder

  Vi er stolte af at vi nu er blevet forhandler af de lækre Pretty Curly Girl produkter som gør underværker for dine krøller med tre enkle trin i din hårplejerutine. De er godkendte Curly Girl produkter og super nemme at bruge. Vi tilbyder også Paul Mitchells professionelle to-trins kurbehandlinger i salonen. Trænger dit hår til et sundhedsboost efter farve, lysningsbehandlinger, eller sommersolens udtørrende effekt på håret? Så kontakt os for at høre mere om behandlingen.
 • Stay Connected

 • Kontakt

  Salon 14
  Vestergade 25, 6580 Vamdrup
  Telefon: (+45) 75583115
  salon14.ik@gmail.com
Salon 14 l Copyright - 2015 l CVR: 60282811