Personale

Hvem er vi?

Her på siden kan du se, hvem vi er. Vores arbejde tager vi meget højtideligt, hvilket sikre, at vores resultat altid er i top. Vi lægger en dyd i godt håndværk, og de bedste dage er dem med tilfredse kunder.

Maybritt desværre er stoppet som frisør af helbredsmæssige årsager.

Irene

DSC03023

Indehaver af salonen, arbejder med alt i klip- farve- permanent, både sidste nye men også klassisk stil, speciale i parykker og langt hår.

Karina

DSC03026

Assistent her i 10 år, ung frisk ihærdig frisør, altid med på det nye og har speciale i langt hårs opsætninger (brude, konfirmander m.m) og extensions.

Mirjam

DSC03032

Assistent her i 16 år, dygtig til klip- farve o.s.v, arbejder torsdag formiddag, fredag og hver anden lørdag. står klar til at tage imod dig med et stort smil og stor faglighed.

Mirjam

pernille

Pernille er en sød og dygtig frisør, god til klip- farve- permanent med mere. 14 år erfaring i faget.

Comments are closed.

 • Om os

  Vi er 4 fantastiske frisører, der står klar til at tage i mod dig og dit hår. Vores produkter er baseret på organiske farver UDEN ammoniak, men er permanente farver. Vi i salon 14 går meget op i at være opdateret i hvad der er nyt på marked, så vi er jævnligt på kurser, demoer og efteruddannelse. Så kom ind til os og få en god og behagelig oplevelse. Vi glæder os til at se dig. Irene Kloster, Maybritt Vidriksen, Karina Krogh og Mirjam Jensen
 • Stay Connected

 • Kontakt

  Salon 14
  Vestergade 25, 6580 Vamdrup
  Telefon: (+45) 75583115
  salon14.ik@gmail.com
Salon 14 l Copyright - 2015 l CVR: 60282811