Personale

Hvem er vi?

Vi er et super team på 4 fantastiske frisører, og vi brænder for det vi laver. Vi elsker at nørde i alt hvad der har med hår at gøre.

Irene

IMG_5516

Salonens indehaver. Har stor erfaring på alle områder af faget. Irene er ekspert i at permanente og har speciale i parykker.

Karina

IMG_5512

Assistent i salonen siden 2011. Karina er en meget dygtig frisør, altid med på det sidste nye og har speciale i langthårs-opsætninger (brude, konfirmander m.m) og extensions.

Mirjam

IMG_5515

Assistent her siden 2005. Mirjam er super professionel og rigtig god til at skabe naturligt smukke resultater og flotte opsætninger.

Pernille

IMG_5514

Sidste skud på stammen i salonen, hvor hun har arbejdet siden 2021. Hun er dog ikke et ukendt ansigt, da hun i sin tid stod i lære her. Pernille elsker at få det allerbedste frem i netop dit hår og skabe et sundt og velplejet look.

Comments are closed.

 • Nyheder

  Vi er stolte af at vi nu er blevet forhandler af de lækre Pretty Curly Girl produkter som gør underværker for dine krøller med tre enkle trin i din hårplejerutine. De er godkendte Curly Girl produkter og super nemme at bruge. Vi tilbyder også Paul Mitchells professionelle to-trins kurbehandlinger i salonen. Trænger dit hår til et sundhedsboost efter farve, lysningsbehandlinger, eller sommersolens udtørrende effekt på håret? Så kontakt os for at høre mere om behandlingen.
 • Stay Connected

 • Kontakt

  Salon 14
  Vestergade 25, 6580 Vamdrup
  Telefon: (+45) 75583115
  salon14.ik@gmail.com
Salon 14 l Copyright - 2015 l CVR: 60282811