Om os

Om os

Vi er 4 fantastiske frisører, der står klar til at tage i mod dig og dit hår.

Vores faver er mærket Paul Mitchell, farver UDEN ammoniak, eller med meget lidt (kommer an på det ønsket resultat) men er permanente farve behandlinger.

Vi har permanent væsker fra Organic, som er et produkt der er udarbejdet på ingen ammoniak, ingen thioglycolates. Think curl indeholder: økologist kamille blomst samt naturlig hvede, soya og majs.

Vi har også Affirm permanent væske, som er en mild permanent lotion med Cysteamine teknologi i 3 styrker, der passer til alle hårtyper. Indeholder ingen ammoniak og skåner derved håret. Indeholder desuden anti-aging ingredienser, der bevarer hårets struktur og forbedrer spændstigheden samt giver glans.

Vi i salon 14 går meget op i at være opdateret i hvad der er nyt på marked, så vi er jævnligt på kurser, demoer og efteruddannelse.

Så kom ind til os og få en god og behagelig oplevelse.

Vi glæder os til at se dig.

Irene Kloster, Karina Krogh, Mirjam Jensen og Pernille

Irene

Grundlæggeren af Salon 14
Det hele startede tilbage i … med en god idé; målet om, at kunne tilbyde noget, som andre ikke kunne. Bedre service, bedre kvalitet, bedste håndværk og til gode priser.

Os

Hele vores team er bedst muligt uddannet med en god kombination af en masse erfaring i branchen. Vi bestræber os alle efter det bedst mulige håndværk, da det er noget man kan være stolt af.

Comments are closed.

 • Om os

  Vi er 4 fantastiske frisører, der står klar til at tage i mod dig og dit hår. Vores produkter er baseret på organiske farver UDEN ammoniak, men er permanente farver. Vi i salon 14 går meget op i at være opdateret i hvad der er nyt på marked, så vi er jævnligt på kurser, demoer og efteruddannelse. Så kom ind til os og få en god og behagelig oplevelse. Vi glæder os til at se dig. Irene Kloster, Maybritt Vidriksen, Karina Krogh og Mirjam Jensen
 • Stay Connected

 • Kontakt

  Salon 14
  Vestergade 25, 6580 Vamdrup
  Telefon: (+45) 75583115
  salon14.ik@gmail.com
Salon 14 l Copyright - 2015 l CVR: 60282811